Algemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Malaika Antiques geleverd zijn. Veel van de producten in de webwinkel van Malaika Antiques vertonen normale gebruikerssporen, daar het brocante en derhalve gebruikte artikelen betreft . Malaika Antiques is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Artikel 2. Levertijd

Artikelen die via PostNL of DHL verzonden kunnen worden, worden na betaling geleverd binnen 5 werkdagen, waar mogelijk al de eerstvolgende werkdag. Overschrijding van de door Malaika Antiques opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer geen recht op schadevergoeding. Artikelen die door hun breekbare aard of afmeting niet verzonden kunnen worden, kunnen op een na overleg vastgesteld tijdstip, worden opgehaald, of in overleg tegen een meerprijs worden bezorgd in onze regio. Dit wordt duidelijk vermeld bij betreffende artikelen. U kunt derhalve geen aanspraak maken op verzending naar uw huisadres of ophalen op een DHL locatie, ook al heeft u betaald voor verzending. Wij kunnen deze functie helaas niet uitzetten in onze webwinkel. Per artikel wordt duidelijk vermeld als er geen verzending kan plaatsvinden. De eventuele ten onrechte betaalde verzendkosten, krijgt u in dat geval uiteraard terug.

Artikel 3. Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en exclusief verzendkosten. Deze worden berekend bij het betaalproces.

Artikel 4. Verzending

Bestellingen zullen altijd met zorg worden verpakt en bij PostNL aangeleverd worden. Malaika Antiques is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt wordt door PostNL of DHL. De verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en afmetingen van de bestelde producten, en het land waar ze heen gestuurd moeten worden.

Artikel 5. Betaling

U gaat akkoord met een bestelling met betalingsverplichting. Artikelen die worden opgehaald, kunnen van te voren worden betaald, door betaling via Ideal, of waar van toepassing door overmaking op hieronder genoemd rekeningnummer, of bij ophalen contant of per pin worden voldaan. Artikelen die verzonden moeten worden, moeten voor verzending volledig worden betaald. Indien de betaling niet binnen 7 dagen na bestelling is ontvangen, zal er een herinnering worden gestuurd. Hierna heeft de klant nog 7 dagen om het bedrag alsnog te storten. Na deze periode zal het product in de winkel/ webwinkel teruggeplaatst worden. Betalingen kunnen worden overgemaakt op ABNA rekeningnummer NL17 ABNA 0623 9160 88 ten name van Malaika Antiques, te Oosterhout.

Artikel 6. Retour

De klant heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen die tijd mogen artikelen worden geretourneerd, waarna ze, bij onbeschadigde ontvangst zullen worden terugbetaald aan de klant. De kosten voor de retourzending zijn geheel voor rekening van de klant. Artikelen die door onzorgvuldig handelen of verpakken door de klant beschadigd worden geretourneerd, zullen niet worden vergoed.

Artikel 7. Privacy

De tijdens het bestelproces doorgegeven persoonsgegevens zoals adres, email en telefoonnummer worden door ons alleen gebruikt om de bestelde goederen te versturen en worden gebruikt voor het aanmaken van een verzendlabel bij de pakketdienst. Uw gegevens worden niet gebruikt voor reclame doeleinden en niet doorgegeven aan derden anders dan de pakketdienst Uw persoonsgegevens worden alleen in onze beveiligde facturatie administratie bewaard om administratieve redenen, voor de daarvoor wettelijk bepaalde bewaartijd van 7 jaar.